Nampak-Tapi tak jelas, Teka-Tapi tak kena


Assalamualaikum, salam 1 Malaysia. Selesai sudah masalah untuk 1st month 2011 ni, minitest sudah + exam re-sit suda + seminar presentation suda. Kali ni aku nk mendekatkan korang dgn 1 aktiviti yg tak kurang bestnya, dan tak kurang mencabarnya.

Entri kali ni mengetengahkan beberapa soalan bergambar. Dimana setiap gambar adalah hasil tangkapan dan kretiviti penulis melalui dslr canon 550D nya sendiri. Ada pembayang untuk setiap gambar. Uji kemahiran ada dalam mentafsir apa yg ingin diimaginasikan disoalkan.Untuk setiap satu gambar, korang kena jawab semua dan bleh try skali je. Ramai dah yg kecundang ditangan kamera aku. Ada yg gila hilang pertimbangan memikirkan jawapan. Jadi, proceed dgn soklan2 nya.....

Nampak-Tapi tak jelas, Teka-Tapi tak kena


Picture 1 : "Ada mantap, sikit bagus, kalau tak ada pn tak apa."


Picture 2 : "color hijau ada, hitam ada, merah ada, biru ada, kadang2 kuning."


Picture 3 : "Nyawa tak panjang."


Picture 4 : "Keluar kat sini, masuk kat lain."


Picture 5 : "Penambah khasiat."


Picture 6 : "tak payah suruh, aku tahu keje aku."


Terima kasih kerna mencoba.HutHub..!!

5 comments:

January 19, 2011 at 8:24 AM aishamudin abd rahman said...

ahai cek mek molep....ahai chek mek molek....~

January 19, 2011 at 8:26 AM SyahmiFikri said...

2nd pic hanger, 5th pic.. bekas filter air yg adib punya.. hahaha

January 19, 2011 at 8:34 AM pidots said...

1st pic kmpem tdung botoi kicap..kan2
2nd pic kacang sngt..hanger baju kan2..
3rd pic ak rasa bakul raga kat blik hg..
pic lain2 ak taw tp xnak bg taw..mudah sngt..ak nak biaq org len pla teka..hahaha..tips ak kat org len-pic2 ni sume ad kaitan ngan din~

January 19, 2011 at 8:37 AM aishamudin abd rahman said...

hang pi....~jgn duk kecik kan sangat pikiran hang....fikir kn kat tepi taman atau shoping kompleks.

January 24, 2011 at 1:02 AM Masturasya@yahoo.com said...

White lady:y I thu,hanger bju aje..susah jgk cz x da bkat nk jd ahli nujum lg.:-D
Bgus2 truskan..

Post a Comment

 

© DrKapak
Revolution Elements by Blozard. Original WP theme by Jason Schuller | Distributed by Deluxe Templates